Word lid van de DEALER’S CUP® Club

Word lid van de DEALER’S CUP® Club

Land je grootste staatsgreep zonder juridische bijwerkingen!

Dealers Cup – het bordspel met een verschil

Vooral in de contemplatieve tijd van het jaar komen veel gezinnen niet alleen samen onder de kerstboom om cadeautjes uit te pakken, maar gaan ze ook samen aan een tafel zitten. En niet (alleen) om te smullen van koekjes. Het ene of het andere (meestal een beetje stoffige) bordspel wordt naar buiten gebracht om samen te genieten van licht entertainment.

Als je echter in de stemming bent voor iets nieuws of speciaals, kun je de kerstspelervaring naar een hoger niveau tillen. Trouw aan het (net uitgevonden) motto “Niet alleen koekjes worden gebakken”, kun je je nu samen onderdompelen in de wereld van dealers.

Hoe kom je aan zo’n spel? Dat is wat we de uitvinder direct vroegen!

Eigenlijk is DEALER’S CUP® een klein familieproject. Samen met zijn zoon Jonas ontstond het revolutionaire idee voor een spel dat draait om de duistere wereld van de ongeorganiseerde misdaad. Helaas kon Jonas de afloop van het spel niet meemaken. Toch zal hij altijd deel uitmaken van het spel en daardoor voortleven. Het moet iets anders zijn, geen klassiek bordspel dat je als kind met je grootouders speelt, maar iets bijzonders.

Met veel aandacht voor detail, humor en passie is een uniek bordspel ontwikkeld. (In ongeveer een jaar!) Natuurlijk kan niet alles altijd meteen lukken, maar dankzij kleine aanpassingen en constant vallen en opstaan kon er een duurzaam en vooral vermakelijk bordspel ontstaan. En dat terwijl er helemaal geen bestuur is. Want DEALER’S CUP® onderscheidt zich niet alleen inhoudelijk van de anderen. Nee, je kunt het ook visueel niet in een hokje plaatsen met andere spellen, want hier ligt een antislipmat in plaats van een bord.

Bovendien is DEALER’S CUP® net zo internationaal als het bedrijf zelf – daarom zijn de Shit Happens-kaarten opgenomen in het Duits, Engels en Spaans. Dit betekent dat je ook met je tante uit Amerika kunt spelen.

Geen wonder dat DEALER’S CUP® de eerste plaats behaalde bij de Amsterdam Coffeeshop Awards, als “Beste interactieve game”.

 

Alles wat ik wil voor Kerstmis is DEALER’S CUP® – de gedurfde, grappige wietgekte

Naast de reeds meegeleverde spelfiguren zijn er ook extra personages te koop. Shit Happens-kaarten kunnen ook worden gekruid met een extensie.

En voor wie dat nog niet genoeg is, hebben we goed nieuws: er komt binnenkort een nieuwe editie aan!

Als de sneeuw valt, kan het feest opstaan. De beste manier om dit te doen is met het perfecte gezelschapsspel – niet alleen voor Kerstmis!

Bestel nu!

Dealer of geen dealer – de zelftest

Natuurlijk zouden we onszelf niet zijn als we niet onze eigen poging hadden gedaan om voet aan de grond te krijgen in de fictieve, speelse wietbusiness. Het allerbelangrijkste: het plezier wordt niet verwaarloosd. Maar om eerlijk te zijn – de Grant heeft ook zijn plaats!

Wie weet het niet – vooral met Kerstmis is er altijd stress. Zou het niet fijn zijn om boos te worden over iets anders? Wie Monopoly kent, kent ook de frustratie die gepaard gaat met failliet gaan omdat je voor de derde keer op rij bent gestopt bij het hotel van een teamgenoot in de Parkstraße. In Dealers Cup zullen je vrienden je zelfs beroven.

Maar er is nog steeds Pot Island, waar je kunt ontspannen en geld kunt verzamelen – als iemand er niet voor je is geweest en alles in zijn zakken stopt.

Om een lang verhaal kort te maken, hoewel ik mijn teamgenoten niet zo leuk vond als met Monopoly, hadden we allemaal veel plezier in het spelen. Of het nu in een grote of kleine groep is, entertainment is zeker voorzien met dit bordspel.

Met dit in gedachten wensen we Happy Holihaze en een Hempy Nieuwjaar!