Alle informatie over ons CBD bonusprogramma:

Bedankt voor je loyaliteit!

We willen alleen maar zeggen “dank u” aan onze vaste klanten, niet slechts een keer, maar elke keer dat we een bestelling plaatsen! Daarom hebben we nu ons CBDexpress.at bonusprogramma!

Punten verdienen

Punten verdienen werkt gemakkelijk en automatisch bij elke bestelling. Voor 5 euro uitgegeven (verzendkosten exclusief!) ontvangt u elk een bonuspunt van ons. Meer hierover hieronder.

Bonuspunten inwisselen

Vanaf 100 verzamelde punten kunt u ze inwisselen als korting op uw volgende bestelling, ze inwisselen voor producten tegen een voorkeursprijs tijdens speciale promoties (zie nieuwsbrief) of doneren aan een non-profitorganisatie.

Hoe kan ik punten verdienen?

Er zijn verschillende manieren om bonuspunten te verdienen:

 • Een klantaccount aanmaken (50 punten) Maak gewoon een klantenaccount aan, wij geven u een startkrediet van 50 punten.
  We hebben ook 50 bonuspunten bijgeschreven op alle bestaande klanten.
 • NIEUW: Schrijf je in voor de nieuwsbrief (20 punten) Maak gewoon een klantenaccount aan, wij geven u een startkrediet van 5 punten.
 • Beoordeel een product dat je hebt gekocht (15 punten)
  Voor elk product dat u koopt en vervolgens beoordeelt, krijgt u 10 bonuspunten bijgeschreven.
 • Loyaliteitsbonus op elke bestelling U ontvangt automatisch een bonuspunt voor elke bestelling voor €5 in goederenwaarde. (Let op: Verzendkosten exclusief)

Vanaf 20 verdiende bonuspunten kun je ze op de volgende manieren inwisselen:

 • Inwisselen als korting voor uw volgende bestelling Klik gewoon op het juiste veld in het winkelwagentje of op de betaalpagina en voer het aantal bonuspunten in dat moet worden ingewisseld. De korting wordt dan automatisch aan u bijgeschreven. De wisselkoers is momenteel 10:1. (10 bonuspunten = 1€)
 • Ruilen voor producten tijdens een actie Er zijn regelmatig promoties waar u uw verzamelde bonuspunten inwisselen voor verschillende producten op een zeer aantrekkelijke cursus. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om te voorkomen dat je actie mist!
 • Doneer bonuspunten (binnenkort) Binnenkort heb je ook de mogelijkheid om je bonuspunten te doneren aan een non-profit organisatie. Meer hierover binnenkort hier.

Je je huidige score en alle accountbewegingen bekijken onder het menu-item Mijn account.